Entrecote uit de muur

Je gooit geld in de automaat, kiest het nummer van het juiste vakje en trekt het desbetreffende luik open. Daar ligt dan de entrecote van je keuze.

Binnenkort kan dit in Burgum. Volgende week neemt landwinkel De Zomerschuur daar een vleesautomatiek in gebruik, gevuld met producten van de eigen kalverboerderij DamKalf. In plaats van een kroket of nasischijf trek je dan een ribeye, rollade, saucijs of schnitzel uit de muur.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na verzenden leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

of koppel uw abonnement

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement