Herfstexpositie Kunstwerk Noordwolde

Foto: Lenus van der Broek.

De derde expositie van 2020 in dit jubileumjaar: de Herfst Expositie met het thema Expressie, is op een ludieke manier geopend. De informele opening op afstand werd vrijdagmiddag verricht door ‘Freule van Dinxperlo tot Stroe’.

loading

De expositie omvat werk van 16 kunstenaars uit de Noordelijke provincies, van onder andere: Jeltje Baas (schilderijen), Ad van Bergen (beelden), Marijke Booij (inkttekeningen/glas), Coby Bos (schilderijen/objecten), Geert Brouwer (tuimelaars in hout), Ellen Cohen (schilderijen/collages), Jeanette Damsma (olieverfschilderijen), Elja van der Graaf (schilderijen), Anna Kramer (digitale fotoprint), Eline Krottje (schilderijen/objecten), Mascha de Lange (fotografie), Marian Langevoort (schilderijen), Els de Niet (kunstwerken), Baukje Scheppink (letterart), Corrie Sterk (sieraden), Berna Verheijden (bouwwerken).

loading

KWIDS bestaat 10 jaar

In 2010 is de Stichting Kunstwerk! in de Stellingen (KWIDS) in Noordwolde ontstaan uit een groep enthousiaste kunstenaars en kunstliefhebbers in de twee gemeentes van de Stellingwerven. Het idee is destijds ontstaan vanuit de behoefte een plek te creëren om eigen werk te laten zien in een omgeving waar nog weinig mogelijkheden waren. Het moest een informeel, inspirerend gebeuren worden waar later andere kunstenaars, ook van buiten de Stellingwerven, de kans zouden krijgen te exposeren. Dit jaar bestaat KWIDS 10 jaar en er zijn in dit kader extra initiatieven ontwikkeld om uitgebreid aandacht te besteden aan dit bijzondere jubileum met onder andere een lezing/concert en de kunstveiling ‘Biezonder Bevonden’.

loading

Openingstijden

Herfst Expositie 2020, thema Expressie is van 9 oktober tot en met 29 november te zien. Openingstijden (RIVM richtlijnen van kracht) van vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. 22 november GESLOTEN i.v.m. Kunstveiling.

Locatie: Hoofdstraat Oost 34a (ingang buurthuis), 8391 AW Noordwolde (Frl.) www.kunstwerkindestellingen.nl

loading

Je kunt deze onderwerpen volgen
Nieuws Stellingwerf