FC Wolvega speelt gelijk tegen SV Marum

Foto Lenus van der Broek

FC Wolvega 1 speelde zaterdagmiddag thuis tegen SV Marum 1. Nu er door de coronarichtlijnen geen publiek welkom was, verzorgde het bestuur een livestream op het eigen FC Wolvega-YouTube-kanaal.

Door een bijdrage van zowel de tegenstander SV Marum als de wedstrijdsponsoren Haye Bethlehem, Menno Ter Wee Stukadoors, RMW Makelaars en Kringloopwinkel de Veurdele was het in staat deze livestream te verzorgen.

Er ging ook speciale dank uit naar Lenis Schilders welke kosteloos een hoogwerker ter beschikking stelde. In het begin waren er wat probleempjes met de livestream, maar in de tweede helft ging het prima.

In de eerste helft waren de teams redelijk aan elkaar gewaagd, maar misten scherpte in de afronding, zodat het bij rust 0-0 stond. In de tweede helft had Marum het betere van het spel. Halverwege de tweede helft scoorde die ploeg 0-1 en even later moest Wolvega door een rode kaart met tien man verder. Toch toonde Wolvega in de laatste minuten inzet en scoorde in de 88ste minuut 1-1. Het doelpunt kwam van David Veldmeijer.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Nieuws Stellingwerf