Start FC Wolvega onderlinge jeugdcompetitie

FOTO LENUS VAN DER BROEK

FC Wolvega laat de jeugd tot en met JO 17 voetballen. De wedstrijden in het amateurvoetbal liggen door de nieuwe Covid-19 maatregelen even helemaal stil. Eén van de mogelijkheden die echter wel toegestaan is, is het spelen van wedstrijden onderling met jeugdteams van eigen club.

De jeugd- en technische commissie en leiders hebben gekeken naar de mogelijkheden binnen de vereniging en hebben het volgende bedacht: aankomende weken gaan de teams O7 tot en met JO 17 onderling tegen elkaar voetballen. Er zijn ruim 200 deelnemers.

Er worden geen prijzen uitgedeeld en/of standen bijgehouden. Het belangrijkste is dat deze groep leden mag en kan voetballen. Dit is volgens de club wat de kinderen het allerliefst doen: sporten, bewegen, spelen, plezier hebben in de sport.

Overige maatregelen

De kleedkamers en kantine blijven gesloten. De spelers moeten thuis de voetbalkleding en de voetbalschoenen alvast aantrekken. Publiek en ouders mogen het sportpark nog steeds niet betreden. Leiders, trainers, grensrechters en scheidsrechters wel.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stellingwerf