Boerencamping De Geele Bosch volledig bezet

Door vakantieverblijf meer in eigen land zijn bijna alle campings helemaal bezet. Zo ook de Boerencamping De Geele Bosch aan de Ottersweg in Oldeholtwolde. Nu en in de komende weken is bijna alles bezet en dat maakt het seizoen enigszins goed.

Door de coronacrisis wachtten de mensen enkele maanden geleden eerst wat af. Sommige campinggasten willen zelfs meer betalen dat het vastgestelde tarief.

Deze camping bestaat uit twee delen. Eén deel voor tenten, caravans en campers, het andere deel voor de 15 luxe ‘glamping’ tenten van FarmCamps. Er zijn 16 plekken beschikbaar voor tenten, caravans en campers. De campingplaatsen zijn ruim en allen voorzien van elektra. Er is een ruim, keurig verzorgd toiletgebouw aanwezig welke is voorzien van warm water. Verder is er een kinderboerderij en mogen de kinderen meehelpen op de boerderij.

Naast de campingplaatsen verhuurt de camping een pipowagen, kano’s en een tenthuisje (trekkershut). Beide accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, volledig ingericht met mogelijkheid voor beddengoed en ontbijt. Indien de gast wel het kampeergevoel wil ervaren maar niet buiten wilt overnachten, biedt De Geele Bosch logies en ontbijt aan.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Weststellingwerf