Openluchtbioscoop IepenAIR Bios terug in Leeuwarden

De gratis openluchtbioscoop IepenAIR BIOS in Leeuwarden is terug voor de tweede editie.

De gratis openluchtbioscoop IepenAIR Bios in Leeuwarden is terug voor de tweede editie. Vrijdagavond draaide The biggest little farm in het Dr. Zamenhofpark in Leeuwarden-Oost. Vanavond wordt BUGS vertoond.

,,Dit jaar zetten we nog meer in op samenwerking met de wijken”, legt projectleidster Elinge van Diggelen uit. ,,Het brengt mensen op een hele leuke manier samen. Dat hebben we vorig jaar ook gezien. Iedereen uit de wijk mengde met mensen uit het centrum, daar ontstonden nieuwe ontmoetingen.”

Na dit weekend verhuist de bios naar Bilgaard, aan de rand van het Leeuwarder bos. Vrijdag 6 september draait Ik ben Alice en de volgende dag sluit Iepen Air bios af met de blockbuster Black Panther.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement

Aanmelden LC-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws