Wordt dit de volgende juiste voorspelling van 'radiostruisvogel' Patty van Sanjes Safari? Ze denkt dat de terrassen op 28 april opengaan

Struisvogel Patty van Sanjes Safari in Feanwâlden, inmiddels een waar radiofenomeen, heeft zich opnieuw aan een voorspelling gewaagd. De adoptiestruisvogel van radioshow Jan-Willem Start Op van Radio 2 heeft voorspeld dat de terrassen op 28 april open gaan.

Het is niet de eerste rake voorspelling van de struisvogel: in januari voorspelde Patty namelijk al wie de RadioRing zou winnen .

Sanjes Safari zette tijdens de coronacrisis de actie ‘Adopteer een dier’ op om in de lastige tijden toch geld in het laatje te brengen. Het werd een succes en de radioshow besloot het gevederde duo Patty en Henny te adopteren. Al gauw bleek dat Patty een talent had voor voorspellen, dus werd ze ook ingezet bij dit geval van „struisvogelpolitiek”, aldus Jan-Willem Roodbeen in de show.

Door meerdere voerbakken voor Patty neer te zetten en te kijken uit welke bak ze begint te eten ‘voorspelt’ ze wat er komen gaat. In dit geval stonden er een groene emmer met daarop ‘Ja’ en een rode emmer met ‘Nee’. Ze twijfelde even, maar begon uiteindelijk gretig te pikken in de groene emmer. Het zorgde voor gejuich in de radiostudio.

Bij de RadioRing had ze gelijk: die werd gewonnen door Jan-Willem Start Op. Was dat een toevalstreffer of krijgt ze ditmaal ook gelijk? Dat wordt wellicht dinsdagavond duidelijk tijdens de persconferentie.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Dantumadiel
Video