Kijk live mee naar de Vierdaagse van Nijmegen

Met 44.702 lopers is de 103e editie van de Vierdaagse van Nijmegen dinsdagochtend om 04.00 uur van start gegaan. Je kunt het wandelevenement via LC.nl live volgen.

Donderdag gaat de route van Groesbeek naar de Zeven Heuvelenrug. Op de plek waar militairen rusten en wandelaars aan het zwaarste deel van de tocht  beginnen, is van 11:00 tot 14:00 uur een livestream te zien. Vrijdag, de laatste dag van de Vierdaagse, is de regiewagen van LC/PodiumTV te vinden in Mook, van 10:30 uur tot 14:00 uur.

Telegramactie

De Leeuwarder Courant heeft dit jaar een speciale actie tijdens de Vierdaagse. Verslaggevers nemen ruim 500 telegrammen mee. Deze worden uitgedeeld tijdens de zware etappe over de Zevenheuvelenweg tussen Groesbeek en Berg en Dal.

De Leeuwarder Courant staat samen met Dagblad van het Noorden met een herkenbare stand langs deze weg, waar de wandelaars hun opbeurende boodschap kunnen afhalen. Op deze website doen we vandaag verslag van het uitdelen van de telegrammen.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement

Aanmelden LC-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws