Weer vertraging voor azc in Sneek

Omdat er geheid moet worden en voor de palen een levertijd van zes weken staat, loopt de bouw van het asielzoekerscentrum (azc) in Sneek vertraging op

Het streven is nu begin september open te gaan. Het centrum komt in de wijk Noorderhoek in Sneek en zou aanvankelijk al vanaf maart onderdak bieden aan zeshonderd vluchtelingen. Vertraging in de levering van de woonunits zorgde al voor uitstel tot de zomer.

De omgevingsvergunning van de gemeente Sudwest-Fryslan is nu wel binnen bij het COA. Die geldt voor tien jaar. Tot 4 mei is het mogelijk bezwaar in te dienen.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement