Video: Jesse Klaver over meet-up Leeuwarden: 'Dit is campagne voeren 2017’

Jesse Klaver over meet-up in Leeuwarden: 'dit is campagne voeren 2017'

Ruim zeshonderd aanmeldingen ontving GroenLinks voor de meet-up met Jesse Klaver maandagavond in Neushoorn in Leeuwarden. De fractievoorzitter vond het een ,,een prachtige avond.”

Klaver sprak op het podium van Neushoorn onder meer over de afschaffing van de dividendbelasting, armoedeproblemen in Leeuwarden en de werkdruk in de zorg en het onderwijs. Daarna kregen bezoekers van de meet-up gelegenheid om vragen te stellen.

De komst van Klaver had alles te maken met de gemeentelijke herindelingsverkiezingen van aanstaande woensdag.

Campagne voeren 2017

Eerder kwamen onder meer Mark Rutte (VVD), Alexander Pechtold (D66) en Gert-Jan Segers (ChristenUnie) naar Leeuwarden om folders uit te delen. Daar kiest Klaver bewust niet voor. De meet-up is volgens de politiek leider het toonbeeld van nieuwe politiek. ,,Ik vind het belangrijk het gesprek aan te kunnen gaan. Dit is campagne voeren 2017."

Appgebruikers klikken hier voor de video.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement