Video: Bloemen bij Moskoupleats in Katlijk

Bloemen bij Moskoupleats in Katlijk

Dorpsbewoners van Katlijk en omgeving leggen bloemen bij de Moskoupleats waar Jos Verdonk (63) en Margreet Andriol (62) dinsdag in hun woning om het leven zijn gebracht.

De politie was donderdag nog aanwezig bij de boerderij aan de Schoterlandseweg in Katlijk.

Het nieuws is hard aangekomen in het dorp. Inwoners en mensen die het echtpaar goed kenden brengen bloemen, kaartjes en kaarzen naar de Moskoupleats.

App-gebruikers klikken hier voor de video.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement

Aanmelden LC-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws