Team rood wint live-Monopoly in Appelscha

Team rood won zaterdag de strijd van team blauw in het live Monopolyspel dat vanuit camping De Posthoorn in Appelscha gespeeld werd.

Daarmee won Johan de Jong van zijn broer Wiebe. De beide broers uit Donkerbroek bedachten de live-versie voor een wedstrijd van het blad Autoweek. Ze wonnen niet, maar wilden hun idee toch een keer uitproberen. Daarvoor vormde de kantine van De Posthoorn zaterdag het zenuwcentrum.

Een jury stuurde beide auto's 's ochtends om acht uur op pad. Op elke plek en na elke opdracht moesten de teams met foto's bewijzen dat ze iets voltooid hadden. In de kantine werden de dobbelstenen gegooid. Dat leidde bijvoorbeeld voor team blauw naar een tocht van Groningen naar Den Haag. Het eerste team finishte om 20.42 uur.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement

Aanmelden LC-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws