Podcast #12 Krijgt het OM de weduwe veroordeeld in de moordzaak Tjeerd van Seggeren?

In de twaalfde aflevering van de Leeuwarder Courant Podcast bespreekt justitieverslaggever Stef Altena met journalist Ton van der Laan de moordzaak Tjeerd van Seggeren.

In minder dan vier maanden tijd kwamen in het jaar 2017 negen mensen in Friesland door geweld om het leven, in december 2017 volgde een tiende slachtoffer. De dossiers van negen van deze moorden zijn gesloten. Daders zijn veroordeeld, zitten vast of zijn overleden.  

Eén van deze moorden is nog altijd niet opgelost. Het gaat om de geruchtmakende moord op Tjeerd van Seggeren in de zomer van 2017 in De Westereen. Zijn weduwe is verdachte, maar het Openbaar Ministerie gaat ervan uit dat ze hulp heeft gehad? De vraag is alleen: van wie?

Komende week moet de nu 35-jarige verdachte voorkomen tijdens de inhoudelijke zitting voor de rechtbank in Leeuwarden. Waar wordt ze van verdacht? Welk bewijs spreekt tegen haar en hoe sterk staat het Openbaar Ministerie?

Lees ook: Dit moet je weten over de zitting tegen de weduwe in de moordzaak Tjeerd van Seggeren

Luister ook naar eerdere afleveringen

Nog niet uitgeluisterd? Luister hieronder ook eerdere afleveringen van de Leeuwarder Courant Podcast.

Abonneer je nu ook via Spotify en iTunes op de Leeuwarder Courant Podcast en krijg direct de meest recente aflevering in jouw feed. Gebruik je de app, beluister de podcast dan hier!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Friesland
Podcast
LC Podcast
Dood Van Seggeren