Luister naar onze verkiezingspodcast: over de moeizame campagne van het CDA, de Friese bewondering voor Wybren van Haga en het respect voor Mark Rutte

37 partijen doen woensdag mee aan de Tweede Kamerverkiezingen ANP

Met nog zes dagen tot de grote verkiezingsdag verloopt de campagne van het CDA moeizaam, ziet Thierry Baudet zijn schare fans weer groeien en is er - ondanks de coronacrisis en de Toeslagenaffaire - respect voor Mark Rutte.

Deze onderwerpen worden besproken in een extra podcast van de Leeuwarder Courant. Politiek journalisten Saskia van Westhreenen en Ton van der Laan beschouwen met hoofdredacteur Sander Warmerdam de verkiezingscampagne van 2021 tot nu toe. Hoe moet het verder met het CDA? Spreekt CDA-leider Wopke Hoekstra wel de taal van de Friese CDA-stemmer? En wat kunnen we verwachten van de Friese kopstukken van de partij die bij de vorige verkiezingen in Friesland de grootste werd?

Andere gespreksthema’s in deze verkiezingsspecial: hoe stemt Friesland? Welke verkiezingsthema’s springen eruit en hoe belangrijk zijn Friese Kamerleden? En natuurlijk valt het woord Lelylijn!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Friesland
Podcast
Verkiezingen
LC Podcast