Lego-bouwers Comenius geven drie presentaties

Het team van Comenius Mariënburg in Leeuwarden, dat meedoet aan de eindronde van de First Lego League (FLL) in de Verenigde Staten, doet op deze website verslag van hun belevenissen. Vandaag: Opbouwen en officiële opening First World Festival St. Louis.

Pieter Venderbos en Franke van Zuilen van het team JustNormal aan het woord over dag twee van het First World Festival in St Louis.

,,Vandaag is de stand afgebouwd en vervolgens robot oefenruns gedaan. Eerst had onze robot - R2D2 genaamd - wat kleine mankementen. Nadat deze gefixt waren, gingen runs twee en vooral drie erg goed qua punten."

Het team had vervolgens drie presentaties.

,,Presentatie van 'Onderzoek', ging erg goed. De presentatie over onze Robot (ontwerp en programmeren) ging niet slecht, had misschien wel iets beter gekund.  Tot slot Core Values. Dit houdt in: vertellen over het team, de samenwerking en wat we geleerd hebben." Dit ging heel erg goed, ze waren heel erg enthousiast over ons team."

Donderdagavond was de officiële opening. ,,Super Amerikaanse sfeer met uiteraard staand het volkslied. In de enorme Edwards Dome waren alle teams en competities aanwezig. Morgen is de laatste wedstrijd met de robot."

www.justnormal.nl

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement