Leeuwarder Leroy bij BNN 'Je Zal Het Maar Hebben'

Leroy von Bannisseht uit Leeuwarden is dinsdagavond te zien in het BNN-programma 'Je Zal Het Maar Hebben' met Tim Hofman.

Op Facebook schrijft BNN: Leroy (23). Zijn carrière als voetballer kwam abrupt ten einde toen hij tijdens een ongelukkige duik zijn nek brak. Vervolgens kreeg hij botkanker, waardoor zijn rechterbeen moest worden geamputeerd, en ook nog eens longkanker.

De ras-optimist is echter niet te temmen, want Leroy richt zich nu op een sportieve carrière in de atletiek en is vastbesloten om de nieuwe blade runner worden.

NPO3, dinsdag 21:10 uur.

Lees het interview dat de LC in november vorig jaar met Leroy had: 'Met één been naar Tokio'

Je Zal Het Maar Hebben vanavond om 21:20 uur op NPO 3.

TIM BREEKT EVEN Z'N VOET ER AF...Tim Hofman Likepage ontmoet in Je Zal Het Maar Hebben Leroy (23). Zijn carrière als voetballer kwam abrupt ten einde toen hij tijdens een ongelukkige duik zijn nek brak. Vervolgens kreeg hij botkanker, waardoor zijn rechterbeen moest worden geamputeerd, en ook nog eens longkanker. De ras-optimist is echter niet te temmen, want Leroy richt zich nu op een sportieve carrière in de atletiek en is vastbesloten om de nieuwe blade runner worden. Vanavond om 21:20 uur op NPO 3.

Geplaatst door BNN op dinsdag 12 april 2016

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement