LC presenteert lifestylemagazine '2018' (lees hier de digitale versie)

Vrijdag verschijnt bij de Leeuwarder Courant het lifestylemagazine 2018 gepresenteerd. Alle LC-abonnees ontvangen een exemplaar vrijdag bij de krant. Hieronder is het blad ook digitaal te lezen.

In het magazine staan verhalen waarin de redactie van de Leeuwarder Courant vooruitblikt op het komende jaar waarin Leeuwarden-Friesland de Culturele Hoofdstad van Europa is. De provincie staat dan bol van kunstzinnige en opzienbarende evenementen.

Leidraad

Het blad maakt een keuze uit wat Friesland het komende jaar te bieden heeft. Niet alleen cultureel, maar ook op het gebied van eten, drinken, winkelen en recreëren. Ook is een activiteitenkalender opgenomen. Daarmee is blad het hele jaar een leidraad voor inwoners en bezoekers van Friesland.

Bij de realisatie werkte de redactie nauw samen met het concept- en designbureau Sprog uit Joure. Volgens waarnemend hoofdredacteur Hans Willems denkt de redactie erover na om vaker luxe magazines te maken.

Gratis

Abonnees die alleen op de zaterdagkrant zijn geabonneerd, krijgen als extraatje vandaag enemalig ook de krant in de bus, inclusief het lifestylemagazine. Wie de krant los koopt, krijgt het magazine er gratis bij. De glossy is bovendien hieronder digitaal te lezen.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement