Kaartverkoop Welcome to The Village gestart

De kaartverkoop voor de vierde editie van het driedaagse festival Welcome to The Village in recreatiegebied de Groene Ster is zaterdagochtend om 11.00 uur van start gegaan.

De kaartverkoop voor de vierde editie van het driedaagse festival Welcome to the Village in recreatiegebied de Groene Ster is zaterdagochtend om 11.00 uur van start gegaan.

De drie voorgaande edities van het festival raakten telkens uitverkocht en trokken respectievelijk ongeveer 4.000, 6.000 en 7.500 bezoekers.

Welcome to The Village vindt dit jaar plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juli.

Afgelopen jaar traden 85 muziek- en theateracts op in de Groene Ster.

De ticketprijzen zijn gelijk gebleven ten opzichte van de afgelopen jaargang. Voor een weekendkaart (zonder campingplaats) betalen bezoekers 85 euro, plus 3,33 euro servicekosten per bestelling.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement