Inspraakmoment profielschets nieuwe dijkgraaf Wetterskip afgelast: geen insprekers

Wetterskip Fryslân liet vorige week weten een inspraakmoment te organiseren, waarop het publiek mee kon praten over de conceptprofielschets voor een nieuwe dijkgraaf. Het inspraakmoment is afgelast: niemand meldde zich aan voor het moment.

Insprekers konden zich tot maandag melden om dinsdag mee te praten over de profielschets. Nu daar geen belangstelling voor is, zal de conceptprofielschets waarschijnlijk vastgesteld worden. De profielschets is een overzicht van kwaliteiten en eigenschappen waarover de nieuwe dijkgraaf moet beschikken. Dit vormt de basis voor de vacature.

De huidige dijkgraaf, Paul van Erkelens, gaat op 1 januari 2020 met pensioen.

De vacature wordt vanaf 21 september opengesteld. Belangstellenden kunnen vervolgens tot 8 oktober reageren.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement

Aanmelden LC-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws