Hoe gaat het met jou in de coronacrisis? En wat vind je van het beleid? Vertel het ons via deze enquête

. ANP

De coronacrisis houdt Nederland al bijna drie maanden in de greep. De coronamaatregelen worden mondjesmaat versoepeld. Wij zijn benieuwd hoe jij ermee omgaat en wat je ervan vindt. Ga je bijvoorbeeld met of zonder mondkapje de straat op? Wij willen het graag weten en je kunt het ons vertellen via onze enquête.

Het kabinet versoepelt de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Met ingang van 1 juni gaat de horeca weer voorzichtig open, evenals bioscopen, theaterzalen en musea. Is het vieren van de teugels terecht? Of is het vragen om een tweede besmettingsgolf? En wat vind jij ervan dat de sportscholen voorlopig dicht blijven? En dat de middelbare scholen weer open gaan?

De redactie van de Leeuwarder Courant wil graag weten wat de coronacrisis voor jou persoonlijk betekent. Ben je bang straks ontslagen te worden? Bevalt het thuiswerken? En hoelang denk jij dat dat de crisis nog gaat duren?

Het onderzoek is een initiatief van de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden en wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Enigma Research. Ruim een maand geleden hielden we een soortgelijke, eerste corona-enquête.

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5 minuten. De antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt. Let op: invullen kan tot en met volgende week woensdag 27 mei 9.00 uur. Zaterdag 30 mei worden de uitkomsten gepubliceerd.

Klik op deze link om naar de enquête te gaan: https://www.ersm.nl/lccorona