Hete Soep: Iets met vis in Drachten

Je hebt sterren en je hebt sterren. Michelintechnisch gezien dan, hè. De een heeft sterallures, de ander is er wars van. Tot de laatste categorie behoort Jan Gaastra.

De chef van restaurant Koriander in Drachten heeft al sinds 1999 een Michelinster, maar ontvangt iedereen in zijn restaurant op een joviale, maar nuchtere manier. Hier geen poespas en tierelantijntjes, maar oprechte belangstelling voor eten en de gast.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na verzenden leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

of koppel uw abonnement

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven