Er komt een extra voorstelling van 'Conference Of The Birds'

Er komt een extra, zevende voorstelling van ‘Conference Of The Birds’ in de Groene Ster bij Leeuwarden. Die is op dinsdag 17 juli.

Recensie 'Conference Of The Birds': Een gevederde Odyssee
Lees verder

Deze locatievoorstelling, met Sytze Pruiksma, Eric Vloeimans, Club Guy& Roni, Noord Nederlands Toneel en zo’n 250 amateurblazers, ging zaterdag in première.

,,We verkopen honderden kaarten per dag”, zegt Harmen van der Hoek, zakelijk leider van het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni. ,,Als dat zo doorgaat vissen er mensen achter het net. Die willen we ook de kans geven om dit te zien.”

De weersverwachtingen zijn ook ,,supergunstig”, dus Van der Hoek ziet ook die zevende voorstelling wel vollopen. Meer voorstellingen zitten er niet in: de laatste is op woensdag 18 juli en een dag later begint op diezelfde plek festival Welcome To The Village.

Tussendoor zijn er wel ‘vrije’ dagen, maar die zijn bedoeld als reservedata bij eventueel slecht weer. Van der Hoek: ,,Als het miezert spelen we wel door, maar bij noodweer moeten we wel schuiven. Hoe ingewikkeld dat ook is, met zo’n 250 vrijwillige muzikanten.”

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement