Elisa Spanninga scheidt ermee uit: huwelijk met Yordi loopt spaak

Elisa Spanninga (31) uit Leeuwarden heeft vijf weken na haar huwelijk met Yordi de knoop doorgehakt: ze wil niet met hem verder. Het stel trouwde in het RTL-televisieprogramma Married At First Sight.

Begin maart was nog op televisie te zien dat de twee trouwden. Ze konden het in eerste instantie ook goed met elkaar vinden.

'Je bent te jong'

Elisa vertelde Yordi flink de waarheid na een partijtje minigolf. ,,Je bent te jong voor mij, hebt minder levenservaring en kijkt anders naar dingen, bijvoorbeeld geldzaken. Dat zag ik op vakantie (de huwelijksreis, red.).

Je hebt geen werk en wilt geen rijbewijs halen. Voor mij is dat wel belangrijk, want ik heb ook een kind.''

Volgens Elisa kan ze het wel goed met Yordi vinden, maar is er geen goede match. ,,Er zijn te veel dingen die niet kloppen om een lange relatie aan te gaan.'' Yordi woont nog thuis bij zijn ouders, mede vanwege vijf hernia's.

De boodschap was duidelijk voor Yordi, die drie jaar jonger is dan Elisa. Ze had een briefje gemaakt met de punten waarop het huwelijk vastliep. ,,Het kwam hard aan, alsof je wordt afgefikt. Maar goed, ze is heel eerlijk geweest. Ik wijs mensen niet zo gauw op hun minpunten en had het veel subtieler gebracht, maar iedereen is verschillend'', meldde Yordi met een betreurde blik in zijn ogen.

Een ander

Elisa en Yordi zijn gematcht door relatie-experts. Samen met presentator Peter van der Vorst hebben zij de match besproken. Daar vertelde Yordi prompt dat hij Elisa seksueel niet aantrekkelijk vond en intussen een andere vriendin heeft. Zij was daarvan niet op de hoogte en keek hem stomverbaasd aan.

,,Het maakt mij niks uit dat-ie iemand anders heeft leren kennen, maar ik vind het allemaal heel apart, om het zacht uit te drukken'', lachte ze nerveus. ,,Wat hij allemaal zegt, komt niet met elkaar overeen. Ik vind hem ongeloofwaardig.''

Spaak

In het programma zijn vier stellen getrouwd. Uiteindelijk liepen alle huwelijken spaak en bleef niemand in de echt aan elkaar verbonden.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement