#Doeslief actie van supporters SC Heerenveen tegen verdeeldheid club

Twee betrokken supporters van SC Heerenveen zetten een actie op poten om de verdeeldheid rondom de club tegen te gaan. Ze roepen iedereen met een 'Heerenveen-hart' op om een Friese uitvoering van de #Doeslief poster van Sire omhoog te houden bij de wedstrijd van de club tegen NAC Breda in het Abe Lenstra Stadion zondag.

Lees ook: Johnny Jansen: SC Heerenveen heeft nog veel om voor te spelen

De initiatiefnemers zijn bezorgd over de verdeeldheid rondom de club en willen met deze actie een positief signaal afgeven. Daarom vragen ze iedereen in het stadion om van de 19e tot de 20e minuut van de wedstrijd de poster omhoog te houden, een verwijzing naar het oprichtingsjaar van de club.

Met een man of twintig leggen supporters van SC Heerenveen de posters zondagochtend neer op iedere stoel in het stadion.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement

Aanmelden LC-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws