Dit weekend omleidingen bij Valeriusplein

De komende twee weekenden wordt het Valeriusplein in Leeuwarden opnieuw ingericht. Er zijn omleidingsborden geplaatst en er zijn verkeersregelaars.

De werkzaamheden beginnen vrijdagavond (vanavond) vanaf 19:00 uur en zullen tot middernacht duren. Zaterdag en zondag wordt er van zes uur ‘s ochtends tot middernacht gewerkt. Mocht het werk minder voorspoedig verlopen, zal er worden doorgegaan tot in de nacht.

Er zullen asfalteringswerkzaamheden plaatsvinden, er zal worden gefreesd en er komt witte belijning en markering op de weg. Ook in het weekend van 2 tot en met 4 september zal het Valeriusplein op bovenstaande tijden niet toegankelijk zijn.

Automobilisten kunnen rechts vanaf de Dammelaan richting Stiens en vanaf Stiens rechtsaf naar de Valeriusstraat. Verder is daar rijden niet mogelijk. De Troelstraweg/Zuidzijde is ook gestremd. Er zijn omleidingsborden geplaatst. Fietsers en voetgangers worden ook omgeleid. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden.

Koffie met Koster

Op zaterdag 27 augustus is er ook de mogelijkheid om een kop koffie met wethouder Thea Koster te drinken. Van 10:00-12:00 staat aan de zuidzijde van het Valeriusplein een koffiekar (niet toegankelijk met de auto). Koster is tot half elf aanwezig.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement