Dave Roelvink niet meer welkom in Kollum

De Kollumer Paradisobar heeft een optreden van DJ Dave Roelvink, dat op 26 november aanstaande zou plaatsvinden, geschrapt.

Directe aanleiding is de scheldpartij van de dj afgelopen weekend tijdens een optreden in ‘s Graveland.

,,We hebben hem vorig jaar hier ook al gehad’’, zegt Johnny de Vries van de Paradisobar. ,,En toen gebeurde er iets vergelijkbaars. Er landde een biertje op zijn cd-speler, die er toen even mee ophield. Dave zei toen dat wie een hekel aan hem had, naar het podium moest komen om hem een klap op zijn bek te geven. Nou, dan moet je net hier zijn. Toen stonden er meteen vijf man in de rij. Dan heb je het even druk, als beveiliging.’’

Excuses

Roelvink heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor het incident van afgelopen weekend, maar De Vries heeft weinig hoop dat de discjockey zijn leven heeft gebeterd. Hij vertrouwt er niet op dat het komende november niet weer uit de hand zal lopen. Op Facebook vraagt de Paradisobar naar suggesties voor een vervanger.

Waalwijk

Het optreden in Kollum is niet het eerste dat Dave kwijtraakt na zijn scheldkanonnade. Ook een jongerencentrum in Waalwijk besloot de zoon van volkszanger Dries Roelvink liever niet over de vloer te hebben.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement