Carrie ten Napel presenteert Skûtsje Journaal op NPO1

Carrie ten Napel presenteert deze zomer het Skûtsje Journaal, dat opnieuw door omroep MAX op landelijke televisie wordt uitgezonden.

De 38-jarige dochter van sportcommentator Evert ten Napel is de opvolger van Sippy Tigchelaar die de presentatie van de eerste journaalreeks vorig jaar voor haar rekening nam.

Ten Napel werkte eerder bij RTV Oost, RTV Gelderland, tv-zender Tien en sportbetaalzender Fox. Sinds 2014 maakt ze voor Omroep MAX onder meer het programma Hallo Nederland, dat wordt uitgezonden op NPO 2.

Age Veldboom is net zoals vorig jaar de wedstrijdcommentator. Onder anderen schaatser Ireen Wüst, voetbaltrainer Foppe de Haan en actrice Miranda van Kralingen schuiven dit jaar in de uitzending aan.

Eerste uitzending

Vorig jaar stemden gemiddeld 242.000 kijkers dagelijks af op het Skûtsje Journaal. Naar de herhalingen keken nog eens 70.000 mensen.

De eerste uitzending is zaterdag 4 augustus op 19:00 uur op NPO1. Op de andere dagen - behalve de zondagen - wordt het Skûtsje Journaal uitgezonden om 17:25 uur op NPO1.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement