Cambuur-supporters: Waar zijn we mee bezig?

Walgelijk. Dwazen. Tuig. Beschamend. Gekken. Zie hier een greep uit de reacties van Cambuur-supporters, op het vuurwerkincident van zaterdagochtend in het stadion.

Op het forum Cambuuronline zijn de bewoordingen verschillend, maar de strekking is hetzelfde: Cambuur ondervindt veel schade van dit incident. Een greep uit de reacties.

,,Een training met zoveel mensen voor deze belangrijke wedstrijd - dat is altijd zo mooi om te zien. En ook dat mooie is nu weer vernield. (...) Waar zijn we eigenlijk mee bezig?"

,,Met heel mijn geel-blauwe hart hoop ik dat de steward er niets aan overhoudt."

,,Spelers met handen voor het gezicht, huilende kinderen. Wat een dwazen, echt. Laatste keer geweest."

'De schade die deze persoon aan Cambuur heeft toegebracht is vele malen groter dan een eventuele dikke nederlaag tegen Heerenveen'

,,Dieptrieste dag. Mag hopen dat die gast hard gestraft wordt."

,,Schaf maar af die derby, voor mij is de lol er af. Het kan blijkbaar niet normaal."

,,Ging dit weekend in met de grote vrees voor een vernedering dit weekend. 'Gelukkig' is deze angst weggenomen door één of andere idioot. De schade die deze persoon aan Cambuur heeft toegebracht is vele malen groter dan een eventuele dikke nederlaag morgen."

,,Wat mij betreft een heel mooie, grote bos bloemen van de supportersvereniging naar deze steward om te laten zien dat 99,99% van de supporters dit absoluut afkeuren. Ik vraag mij altijd af wat zo'n idioot wil bereiken met dit soort bommen. Zo jammer dat MIJN club nu weer negatief in het nieuws komt."

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement