Zomercolumn: Op naar Ibiza!

Tijdens de zeven weken dat de zomerbijlage uitkomt krijgen lezers ruimte voor een zelfgeschreven column, met dit jaar als thema ‘Vakantieliefde’.

Iedereen keek uit naar de zomervakantie. De examens waren net achter de rug. Mijn beste vriendin kwam met het idee om met haar, haar ouders en broer op vakantie te gaan. Haar ouders hadden namelijk een vakantie geboekt naar Ibiza. Na overleg tussen de ouders mocht ik mee en ik kon niet wachten!

,,Moet je zien!” riep mijn vriendin. Wij deelden samen een kamer in het hotel met haar broer, wat niet zo heel erg was, want hij was best wel knap. Een scherpe kaaklijn. Diepe, groene ogen. Gespierd lichaam. Echt iemand waar elke meid van zeventien van kon kwijlen.

Hij en ik pakten onze koffers uit, terwijl mijn vriendin al op het balkon naar leuke jongens keek. ,,Typisch Lydia,” lachte haar broer. Na ons diner gingen we meteen door naar onze kamer. Geen tijd om na te genieten wanneer we konden feesten.

,,Wat vind je van dit?” Lydia liet een kort, rood en erg sexy jurkje zien. ,,Perfect!” riep ik terwijl ik mijn eyeliner voor de spiegel opbracht. ,,Denk je dat de stijltang al klaar is?” vroeg ze, terwijl ze naar de badkamer liep. ,,Ik denk het wel, hij is al minstens tien minuten aan de stroom,” antwoord ik.

Mijn make-up was done, tijd om mijn outfit te zoeken. Ik keek in mijn koffer en zag boven op de stapel kleren de perfecte outfit klaar liggen. Basic zwarte croptop met een doorschijnend hemd er over en een misschien te korte short met de perfecte, zwarte sleehakken die met een soort touw tot je knieën worden vast geknoopt. Nog even nagels lakken en ready to go.

,,Another whiskey!” Ik keek Lydia met een grote lach aan. ,,Two! Two whiskey!!”, riep ze boven de muziek uit naar de barman. We kregen onze glaasjes en gooiden ze meteen achterover. ,,Oh my god! Dit is mijn favoriete nummer!” en Lydia sleurde me mee de geïmproviseerde dansvloer op het strand.

En toen… Op de dansvloer… Zag ik haar. Een ‘haar’? Dacht ik wel helder? Ze had lang, krullend, bruin haar tot aan halverwege haar rug. Grote, bruine ogen. Ze droeg een bikinitop op een maxirok met een split tot bijna helemaal aan haar mooie achterwerk. Mijn hart ging te keer. Haar witte sneakers maakten het helemaal af. Langzaam liep ik op haar af.

We maakten oogcontact en mijn hele wereld begon te draaien. Ze zag mij staan! Ik versnelde mijn pas en streek mijn handen naar haar uit. Hoe dichterbij ze kwam, hoe meer ik de hitte op mij af voelde komen. Hoe kon dit? Ik kende haar niet eens! Misschien had ik echt te veel gedronken.

Ze sloeg haar armen om mijn nek en gaf me een kus. Ik trok haar dichter tegen mij aan en opende mijn mond. Onze tongen dansten. Alles om mij heen werd een grote waas. Dit moment. Het was perfect in so many levels.

,,You know you’re an amazing kisser”, zei ze na onze kus. ,,My name is Jasmine. And I think I love you.”

Loeni Werkman

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement