Kijk terug: vraag en antwoord met Suzanne Kruizinga van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Het is alle hens aan dek voor het ziekenhuispersoneel. Ook in het Noorden belanden steeds meer coronapatiënten in het ziekenhuis. In deze vraag- en antwoordsessie een geprek met Suzanne Kruizinga, lid van de raad van bestuur van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen.

Ziekenhuisbestuurder Kruizinga is zelf arts geweest op de spoedeisende hulp. Ze is nog steeds geregeld te vinden op de afdelingen van het WZA waar coronapatiënten worden binnengebracht of verpleegd. Ze ziet de angst en onzekerheid onder het zorgpersoneel. ,,Ze zijn bang om besmet te worden of vragen zich af of ze het virus thuis kunnen doorgeven aan hun vader of moeder.''

Om het risico op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te houden, is deze uitzending woensdagochtend opgenomen op een locatie nabij het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PREMIUM-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PREMIUM-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder PREMIUM, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement