In verband met coronavirus wordt de krant mogelijk niet bezorgd, kijk hier hoe u LC op computer of telefoon kunt lezen

BEELD NDC MEDIAGROEP

LC-abonnees opgelet: onze uitgever, NDC Mediagroep, kan de komende weken niet garanderen dat alle kranten bezorgd worden. Onze excuses voor het ongemak.

De maatregelen rondom verdere verspreiding van het coronavirus kunnen ertoe leiden dat in sommige wijken geen krant wordt bezorgd. De bezorgers hebben de instructie gekregen, conform de richtlijnen van de overheid, om in geval van luchtwegklachten, thuis te blijven. Het is op voorhand niet te zeggen of we er altijd in zullen slagen een vervanger te vinden.

Vanzelfsprekend blijven wij wel een krant maken en kunt u 24/7 al het coronanieuws bij ons volgen: download daarvoor de app van LC. Ook kunt u zich onder aan dit artikel aanmelden voor onze ‘breaking nieuwsbrief’, waarin wij u het laatste nieuws over het virus dat ons in de greep houdt elke dag om 19.00 uur toesturen.

Heeft u nog geen toegang tot de digitale krant? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: Maak een LC-account aan op lc.nl (heeft u al een account ga direct naar stap 2).

Klik rechtsboven op ‘inloggen’. Klik vervolgens op ‘LC-account aanmaken’ en vul uw gegevens in. Let op u moet uw account bevestigen door op de bevestigingslink in de mail te klikken.

Stap 2: Koppel uw abonnement

Vul uw postcode en huisnummer in en de laatste drie cijfers van uw rekeningnummer en klik op ‘ abonnement zoeken’. En koppel vervolgens uw huidige abonnement.

Stap 3: Klik op digitale krant of download de digitale krant app op uw tablet of telefoon.

Klik op digitale krant op lc.nl en lees de krant op uw computer. Of download de digitale krant-app in de Appstore (IOS) en Google Play Store (Android). Zoek op Leeuwarder Courant en download de ‘LC Krant’ app, log in en vervolgens kunt u ook in deze app de digitale krant lezen. Tevens kunt u op LC.nl alle LC+ artikelen lezen.

home
net-binnen
menu