T-Mobile VS geeft aandelen aan klanten

De Amerikaanse tak van T-Mobile gaat aandelen uitdelen aan klanten. De promotie-actie is volgens het bedrijf uniek in zijn soort.

Alle abonnees kunnen aanspraak maken op een aandeel T-Mobile US, dat maandag iets meer dan 43 euro waard was. Klanten die T-Mobile aanbevelen kunnen daarnaast jaarlijks tot 99 aandelen extra verdienen.

Er worden voor de actie geen nieuwe aandelen uitgegeven, waardoor de aandelenuitgifte niet ten koste gaat van huidige aandeelhouders. De kosten die met de aandelenactie gepaard gaan neemt het bedrijf voor zijn rekening.

Dochterondernemingen

T-Mobile US staat volledig los van T-Mobile in Nederland. Wel zijn beide bedrijven dochterondernemingen van Deutsche Telekom.

De op twee na grootste aanbieder van mobiele telefonie in de Verenigde Staten staat in het land bekend om zijn promotie-acties. Het bedrijf kondigde tegelijk met de aandelenactie aan elke dinsdag dingen weg te geven aan klanten, zoals gratis pizza's en filmkaartjes. Eerder kregen klanten al de mogelijkheid om gratis video te streamen buiten hun internetbundel.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement