Finalisten Friese onderneming van het jaar 2020 bekend

Vorig jaar won Bakker Transport & Warehousing uit Heerenveen de verkiezing.

Friesland Lease uit Drachten, Oreel Groep uit Hallum en Spinder Dairy Housing Concepts uit Drachten zijn maandag uitgeroepen tot finalisten van de Verkiezing Friese onderneming van het jaar 2020.

Met zes genomineerden streden de bedrijven om een finaleplaats. De twee Drachtster bedrijven en het machinebedrijf uit Hallum wisten deze strijd te winnen en mogen zich in de finale op dinsdag 7 april presenteren aan de jury.

In de laatste selectieronde vielen de drie andere genomineerden, UCC Coffee Benelux uit Bolsward, Maarsingh & van Steijn uit Leeuwarden en MplusKASSA uit Leeuwarden, af.

In aanloop naar de finale bezoekt de jury alle finalisten om zich te verdiepen in de bedrijfsvoering, het product, de markt en de mensen die er werken. De jury bestaat uit ondernemer Jennifer Westers van Westcord Hotels, ondernemer René de Heij van Probo, ondernemer en winnaar van vorig jaar Nic Bakker van Bakker Transport & Warehousing en staat onder leiding van gedeputeerde Sander de Rouwe.

Bakker Transport & Warehousing in Heerenveen zal de gastheer zijn van de naar verwachting driehonderd gasten die bij de finale aanwezig zullen zijn.

home
net-binnen
menu