Rintje Ritsma zingt hoogste lied in springbokpak, maar moet naar huis

Lang hield hij het niet vol, maar vol overtuiging zong oud schaatser Rintje Ritsma wel tijdens het nieuwe televisieprogramma The Masked Singer van RTL4. Vrijdagavond werd de eerste uitzending uitgezonden.

Tijdens het programma beklommen twaalf BN’ers het podium om gehuld in een pak een lied ten gehore te brengen. Degene die het minst geliefd was bij het publiek, viel af.

De beer uit Lemmer betrad het podium in een springbokpak. De forse bovenbenen van Ritsma vielen meteen op bij de juryleden. Toen hij ook nog eens het nummer ‘IJskoud’ van Nielson zong, was het al gauw duidelijk dat het om een schaatser moest gaan. Ritsma werd uiteindelijk ontmaskerd door de juryleden Carlo Boszhard en Loretta Schrijver en moest dus als eerste de show verlaten.

Andere gemaskerde zangers huppelden rond in onder meer een konijnenpak en als sprinkhaan.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement

Aanmelden LC-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws