Van Kats nieuw binnen in Boeken Top 10

André van Kats komt nieuw binnen in de Boeken Top 10 met zijn boek Boskamp. Leven met Feyenoord. Hij bezet de tiende positie in de lijst. Karin Slaughter staat met haar Verborgen voor de derde week op rij op de eerste plek.

In zijn boek volgt Van Kats een jaar lang de club Feyenoord door de ogen van oud-speler, tv-analist en supporter Jan Boskamp. Het boek verhaalt over de gebeurtenissen op het veld en de wens van de ploeg naar de titel, maar levert ook een portret de karaktervoetballer van weleer.

Verborgen van Slaughter kwam direct na de verschijning ervan al op de eerste plek binnen en staat daar nog steeds. In het boek krijgt inspecteur Will Trent te maken met een lijk van een ex-politieagent in een verlaten pakhuis, waarvandaan bloederige voetsporen erop duiden dat een ander slachtoffer spoorloos is verdwenen. De daarop volgende ontwikkelingen halen Trents leven volledig overhoop.

De tweede plek is voor Het leven van een loser 10 - ff offline van Jeff Kinney, die vorige week op de derde plaats stond. Op die plek staat nu Rens Kroes met haar nieuwe boek On the go, die vorige week nog nieuw binnenkwam op de tweede plaats.

Boeken Top 10 (notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie www.debestseller60.nl)

1 (1) Karin Slaughter - Verborgen

2 (3) Jeff Kinney - Het leven van een loser 10. Ff offline

3 (2) Rens Kroes - On the go

4 (4) Fajah Lourens - Killerbody dieet

5 (6) Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken

6 (9) Hanya Yanagihara - Een klein leven

7 (8) Paulien Cornelisse - De verwarde cavia

8 (7) Suzanne Vermeer - Hittegolf

9 (11) Jojo Moyes - Voor jou

10 (-) André van Kats - Boskamp. Leven met Feyenoord.

Toon reacties