Toppers zetten ArenA op kop met discofeest

De Toppers zijn weer neergestreken in de Amsterdam ArenA. Drie dagen lang vieren René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling een discofeestje in het stadion. "Het wordt één grote afro-parade", beloofde Jeroen vrijdag in RTL Boulevard.

Ruim 200.000 bezoekers genieten de komende dagen van de 'Royal night of disco' die De Toppers hen voorschotelen. "Het is ongelooflijk hartverwarmend dat het publiek na zoveel jaar nog in zulke groten getale komt", vindt René. De Toppers staan dit jaar voor de twaalfde keer in de ArenA en worden bijgestaan door gastartiesten als Rick Astley, Robin S en de Dolly Dots.

Hoewel René, Jeroen en Gerard dit jaar teruggaan naar de zeventiger jaren, komen ook de jongere bezoekers aan hun trekken. "Het is muzikaal zo aangepast dat ook de jeugd het leuk gaat vinden", weet René.

Zaterdagavond, tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival, staan de heren ook op het podium. Het trio belooft het publiek op de hoogte te houden van Douwe Bobs prestaties in Zweden. Als hij wint hebben René, Jeroen en Gerard een verrassing in petto. "Dan zingen we met de hele zaal Slow Down", voorspelt Jeroen.

Toon reacties