Sylvana Simons trots op 'haar' ParaVisie

Uitgerekend in de week dat presentatrice Sylvana Simons veel negatieve en dubieuze reacties krijgt op haar politieke ambities, presenteerde ze vrijdag het juninummer van ParaVisie waar ze als gasthoofdredacteur nauw bij betrokken was.

''ParaVisie is een blad waar ik al jaren een hele fijne relatie mee heb'', vertelt Sylvana voor de camera van ANP Video. "Ik heb al eerder in het blad mogen staan en ook dankzij ParaVisie al een aantal mooie ervaringen mogen beleven."

Sylvana merkt dat Nederland steeds meer openstaat voor spiritualiteit. ''Er is meer tussen hemel en aarde. Tegelijkertijd blijft het toch altijd een beetje onderwerp waar mensen lacherig over doen. Anderen zijn voorzichtig om daarover te delen, omdat de maatschappij af en toe reageert alsof je niet helemaal in orde bent."

Sylvana blijkt geen trouwe kijker van spirituele dag-televisie, waarmee in de TV Draait Door regelmatig de spot wordt gedreven. "Ik denk dat je heel goed onderscheid moet maken tussen mensen die echt een hele bijzondere gave hebben waarmee ze andere mensen kunnen helpen en de mensen die daar op een andere manier mee omgaan. Net als in elke beroepsgroep zijn er goede mediums en minder goede mediums."

In ParaVisie vertelt ze over haar eigen spirituele vermogen. Ook zocht ze voor ParaVisie contact met overleden dierbaren.

Toon reacties