Sunnery lacht om geruchten over huwelijk met Doutzen

Sunnery James moet ‘echt heel hard lachen’ om de verhalen over zijn huwelijk met Doutzen Kroes dat in zwaar weer zou verkeren. “Er is helemaal niks aan de hand. Elke seconde geniet ik”, zei de dj tegen Shownieuws over zijn huwelijk.

“In het begin is het natuurlijk confronterend, je bent niet echt gewend dat mensen op die manier over je privéleven schrijven.” Onlangs beweerden de bladen dat Sunnery een verhouding zou hebben met een Oostenrijkse studente. “Toen dacht ik: je kan er niets tegen doen.”

Vorige week werd nog beweerd dat Sunnery en Doutzen gescheiden levens leiden. “We zaten samen aan de wijn toen we het lazen.” Dat het model haar man op de foto bij het artikel boos aankeek kan Sunnery ook uitleggen. “Ik liet gewoon een hele harde scheet en toen was ze boos”, grapte de dj. “Nee, weet ik veel waar we het over hadden, over van alles en nog wat.”

Sunnery en Doutzen, die in 2010 trouwden, zijn nog steeds dolgelukkig. “Het is hartstikke mooi, de mooiste tijd van ons leven nu met twee kindjes.” In januari 2011 kwam zoon Phyllon ter wereld, dochter Myllena volgde in juli 2014. “Het gaat gigantisch snel, ongelooflijk. Als je drie dagen van huis bent en je komt terug dan kan die kleine alweer een nieuw kunstje.”

Toon reacties