Ruud de Wild: terugkeer Mattie is marketing

Als het aan Ruud de Wild had gelegen was Qmusic-dj Mattie Valk al veel eerder teruggekeerd op de radio. "Dan voorkom je het hele circus dat je nu ziet. Nu blijft het die gozer die geen kinderen kan krijgen en werd belazerd door zijn vrouw", reageert de voormalige dj van Radio 538 dinsdag in het AD.

"Ze brengen groots dat Mattie de volgende dag weer terugkeert, een uur voor de start van de show wordt het nogmaals getwitterd; het ruikt allemaal zo naar marketing en dat vind ik echt lelijk", vervolgt De Wild. "Die hele voordracht dat hij zijn ex niet gaat haten en dat 'alles wel weer overgaat' daar zit gewoon een spindoctor achter. Die jongen wordt gestuurd."

De Wild valt naar eigen zeggen Mattie niet persoonlijk aan. "Ik zeg dit alles omdat ik Mattie zo'n coole gozer vind. Ik snap dat hij vreselijk veel pijn heeft, iemand anders heeft zijn geluk aan diggelen geslagen. Ik hoop echt dat hij hier zonder kleerscheuren uitkomt."

Mattie keerde maandag na een maand afwezigheid terug op de radio. Hij bleek niet de biologische vader te zijn van de veel te vroeg geboren tweeling die zijn vriendin Kirsten eind maart op de wereld zetten. Het stel ging daarom uit elkaar.

Toon reacties