Ratzke maakt nieuw Bowie-programma

Entertainer Sven Ratzke keert na het succes van zijn show Starman terug naar de Nederlandse theaters met een nieuw en intiem programma vol met nummers van David Bowie.

In Where Are We Now schetst Ratzke een beeld van Bowie als grote songwriter en poëet. In de voorstelling komen grote hits als Heroes en Let’s Dance, klassiekers als Ashes To Ashes en Lady Grinning Soul en geheel nieuwe, in de stijl van Bowie geschreven songs voorbij.

De internationaal florerende artiest wordt begeleid door pianist Christian Pabst. De première is op 18 februari 2020 in de Kleine Komedie in Amsterdam. Ratzke treedt met Where Are We Now ook in Duitsland, België, Amerika en Australië op.

,,Ik ben al twee jaar bezig met deze voorstelling", stelt Ratzke. ,,Na Starman wist ik direct dat ik nog niet klaar was met Bowie. De terugkerende thema’s in zijn nummers als vergankelijkheid, liefde en de dood breng ik aan het licht met verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren. Het is een ode aan de mythische, innovatieve en theatrale popster."

Toon reacties