Publieke ceremonie Prince in augustus

De familie van Prince organiseert in augustus een publieke afscheidsceremonie voor de overleden zanger. Prince' zus Tyka Nelson maakte het nieuws bekend op Facebook.

Eerder zei Tyka al dat ''er nog geen herdenkingsplechtigheid, rouwdienst of eerbetoon is georganiseerd door de familie of vertegenwoordigers van Paisley Park. De familie wil samen in de nabije toekomst een herdenkingsdienst organiseren."

De familie vindt een passend afscheid voor de hand liggen, omdat Prince met zijn muziek zoveel mensen heeft beïnvloed. ''We stellen het geduld van het publiek op prijs en we hebben ontzettend veel troost gehaald uit jullie liefde, steun en condoleances. We kijken er naar uit om met de rest van de wereld het leven van onze Prince te vieren."

De popster stierf donderdag 21 april op 57-jarige leeftijd op zijn landgoed Paisley Park. Hij werd dood gevonden in een lift op de eerste etage van het complex, waar tevens een studio is gebouwd. In kleine kring was op zaterdag 23 april een afscheidsceremonie.

Toon reacties