NPO zendt talkshow Op1 ook op zondagavond uit

NPO zendt talkshow Op1 ook op zondagavond uit ANP

De NPO gaat de nieuwe talkshow Op1 per direct ook op zondagavond uitzenden om kijkers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De talkshow Op1 is voortaan zes dagen per week te zien rond 22.30 uur, maakte de NPO zondag bekend.

De eerste zondageditie van Op1 wordt verzorgd door omroep WNL en gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Sander Schimmelpenninck. "De uitzending zal geheel in het teken staan van de gevolgen van de afgekondigde maatregelen in de horeca en de scholen", zegt WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes.

De uitzendtijden van het tv-programma Goedemorgen Nederland worden deze week verlengd. Ook de talkshows De Wereld Draait Door en Tijd voor MAX besteden elke dag op hun eigen manier aandacht aan de ontwikkelingen.

Saamhorigheid

"Dit zijn tijden van grote zorg en saamhorigheid waarin juist de Publieke Omroep van grote waarde wil zijn", zegt Shula Rijxman, bestuursvoorzitter van de NPO. "Nu steeds meer mensen, alleen, in gezinnen of in groepsverband noodgedwongen thuis verblijven als gevolg van de oproep van de overheid, komen we via onze vertrouwde zenders op tv, radio en online met extra programma’s, speciaal om deze uitzonderlijke tijd door te komen."

home
net-binnen
menu