Martin Garrix op ADE voor alle leeftijden

Martin Garrix geeft tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) twee shows in de RAI Amsterdam. Na zijn soloshow geeft de dj voor het eerst in zijn carrière een show voor alle leeftijden, speciaal voor fans die te jong zijn om naar de clubs en festivals te gaan waar Garrix normaal draait.

''Ik heb zo veel zin in het Amsterdam Dance Event dit jaar! Ook omdat ik met een soloshow volledige vrijheid heb hoelang ik ga draaien. Daarnaast kan ik eindelijk iets terugdoen voor mijn jonge fans. Normaal gezien kunnen zij nooit naar een show van mij vanwege hun leeftijd. Ik ben zo blij dat dit eindelijk voor het eerst gaat gebeuren'', zegt de dj ,die in de RAI van plan is uit te pakken op het gebied van design en techniek. Martin Garrix, de artiestennaam van de 20-jarige Martijn Garritsen, presenteerde eerder dit jaar op het Ultra Music Festival in Miami zijn nieuwste tracks Lions in the Wild en Now That I've Found You.

Zijn soloshow in Amsterdam staat gepland op vrijdag 21 oktober van 22.00 tot 5.00 uur. De alcoholvrije show voor alle leeftijden is zaterdag 22 oktober van 17.00 tot 22.00 uur. E&A Events begint woensdag met de kaartverkoop.

Toon reacties