Kris Kross Amsterdam laat Sex vereeuwigen

De drie mannen van Kris Kross Amsterdam hebben binnenkort een bijzondere lichaamsversiering. Het trio moet een 'Sex-tatoeage' laten zetten nu ze internationaal scoren met het nummer Sex.

"Toen we de track uitbrachten, spraken we onderling af dat we een Sex-tattoo zouden nemen als we honderd miljoen keer werden gedraaid", leggen de broers Jordy en Sander Huisman en hun MC Yuki Kempees maandag uit. "We hadden natuurlijk nooit verwacht dat het ook daadwerkelijk zou gebeuren, maar belofte maakt schuld."

Jordy, Sander en Yuki kregen vorige week te horen dat Sex, een remix van Salt-n-Pepa's hit Let's Talk About, via Spotify ruim honderd miljoen keer is beluisterd. Het nummer staat in de top tien van wereldwijd meest gestreamde nummers, behaalde in Nederland en Zweden de platina status en is in Noorwegen goed voor goud.

"We willen iedereen bedanken. We zijn helemaal overdonderd door het succes van de track." Kris Kross Amsterdam bracht Sex, dat werd gemaakt met het Amerikaanse muziektrio Cheat Codes, in februari uit. "Dit is pas onze tweede single. Van dit succes hebben we niet durven dromen."

Toon reacties