Idol Nina had finaleplaats nooit verwacht

Nina den Hartog had niet durven denken dat ze de finale van Idols zou halen. De 18-jarige brunette knokte zich desondanks als outsider naar de eindstrijd. “Ik besef het nog niet helemaal”, laat ze weten aan BuzzE. “Het gaat allemaal zo snel. Het is raar om nu ineens met z’n tweeën over te zijn.”

Afgelopen woensdag vielen Steve en Tom in de halve finale van de RTL-talentenjacht af. Nina is overgebleven met de blonde Kimberly, die in alles haar tegenpool is. “We zijn echt totaal verschillend. Ik heb dan ook geen idee wie er gaat winnen. Het zal een smaakkwestie worden”, denkt ze. “Fifty-fifty.”

Erg zou Nina het niet vinden om zo vlak voor het einde alsnog te verliezen. “Ik had nooit zo veel verwachtingen. Ik ben al lang blij dat ik zo ver ben gekomen”, aldus de Zuid-Hollandse, die haar tegenstandster ‘echt top’ vindt. “Zoals ze die hoge noten vorige week haalde, dat is echt niet normaal.”

Tijdens de finale woensdag brengt Nina voor het eerst haar eigen single ten gehore. Over hoe het nummer straks klinkt, is ze nog een beetje geheimzinnig. “Het is iets anders dan normaal. Precies waar ik op had gehoopt.”

Toon reacties