Fink speelt op Here Comes The Summer

Here Comes The Summer, het kleine broertje van het Vlielander festival Into the Great Wide Open, maakte dinsdag de eerste namen bekend.

Grootste naam op de lijst is die van Fink. De singer-songwriter speelt op het eiland als Fink's Sunday Night Blues Club en laat daarbij een meer bluesy kant van zijn repertoire horen.

Verder is er soul van Tiggs da Author, jaren '60 pop van MOOON en indietronica van Pumarosa. Ook bevestigd zijn Simon Joyner, The Reverend Shawn Amos, Faces On TV, Dans Dan, Charlotte Van den Broeck & Gregory Frateur, Kim Janssen, Pitou, Jeangu Macrooy en MICH.

Here Comes The Summer wordt van 28 tot en met 30 april gehouden op Kampeerterrein Stortemelk.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement

Aanmelden LC-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws