Ebru Umar aan de slag voor Libelle TV

Ebru Umar gaat in de aanloop van de verkiezingen een politiek programma presenteren voor Libelle TV. Dit maakte Libelle maandag bekend op de eerste dag van de Libelle Zomerweek, waar de nieuwe online-tv-zender werd gepresenteerd.

Later dit jaar komt LibelleTV met een kookprogramma van Yvette van Boven. Tv-kok Rudolph van Veen is alvast aan de slag voor de online-zender, in de rubriek Toetjes van Rudolph laat hij zien hoe hij lekkere nagerechten maakt. Een andere terugkerende rubriek op het videokanaal heet In de Wachtkamer, waarin vrouwen open en eerlijk vertellen over hun bezoek aan een gynaecoloog. De rubriek Mijn trouwjurk biedt vrouwen een podium om te vertellen over de mooiste dag van hun leven.

Vloggers maken voor Libelle TV dagelijks nieuwe video's op verschillende terreinen, zoals reizen, sport, spiritualiteit, food, mode, beauty en tuinieren. "Met Libelle TV komt ons blad nu echt tot leven'', zegt hoofdredacteur Hilmar Mulder. "Per maand bezoeken 1,7 miljoen vrouwen tussen de 20 en de 65 jaar Libelle.nl. Voor de grootste groep, vrouwen van 45-54 jaar, was simpelweg niet zoveel interessante videocontent. Daar brengen wij met Libelle TV verandering in."

Toon reacties