De Toppers geven kerstshow in Ahoy

De Toppers gaan niet uit elkaar, er komt geen personeelswisseling en er wordt geen pauze genomen. Het grote nieuws dat de heren aankondigden, is een extra concertreeks. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom staan eind dit jaar met een reeks kerstconcerten in Ahoy Rotterdam.

Met de kerstconcerten vieren De Toppers hun 12,5-jarig jubileum. "Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan", zei Jeroen maandag in RTL Late Night. Volgens Jeroen wordt het feest in Ahoy de 'christmas party of the year'. "Het mag ook wel wat breder, Ahoy leent zich daar ook voor met de extra zalen. Het moet wel helemaal over de top, met bijvoorbeeld een grote kerstmarkt eromheen."

De kerstconcerten vinden plaats op 20, 21, 22, 23 en 24 december. De kaartverkoop voor die shows begint op 16 mei. Vooralsnog blijft het bij een eenmalige wintereditie. "Dit staat echt in het teken van het jubileum", zei Gerard Joling. René Froger zei een vervolg niet uit te willen sluiten. "Ik zeg nooit 'nee', maar we moeten niet vooruitlopen op de zaken. Eerst eens kijken hoe dit gaat."

Toon reacties