Alle shows Hans Teeuwen nagenoeg uitverkocht

Bijna alle kaarten voor de 36 voorstellingen van cabaretier Hans Teeuwen waren maandagochtend binnen no-time uitverkocht.

Dat er rond het middaguur nog kaarten zijn, komt volgens promotor Incrowd Entertainment omdat verschillende websites van theaters plat gingen en omdat er vijf extra voorstelling zijn toegevoegd, zoals een extra show in Amsterdam en drie in Antwerpen.

Maandag ging om 10.00 uur de voorverkoop voor de voorstelling Echte Rancune van start. Dat is de eerste voorstelling in vijf jaar van Teeuwen. Tussen mei en augustus speelt hij ruim dertig keer in grote theaters in diverse steden in Nederland en België. Echte Rancune is de zevende solo-cabaretvoorstelling van Teeuwen. De laatste was Spiksplinter in 2011, waar 60.000 mensen naar kwamen kijken.

De try-outvoorstellingen in april en begin mei waren binnen een uur uitverkocht. Teeuwen is de derde grote cabaretier in korte tijd die aankondigt na jaren weer een comeback op het podium te maken. Ook Harrie Jekkers en Theo Maassen keerden na jaren van afwezigheid in de theaters terug op het podium.

Toon reacties