Win een 3-daags winterarrangement in het Sauerland

Zin in een korte winterbreak naar het Sauerland? Doe mee (hyperlink) aan onze winactie en maak kans op één van de vijf gezinsarrangementen van Pharos Reizen van ANWB in het gezellige, luxe 4-sterrenhotel Sauerland Stern in Willingen.

Dit kunt u winnen

- 5 x een 3-daags gezinsarrangement van Pharos Reizen van ANWB t.w.v. €445,-

- 2 nachten in hotel Sauerland Stern**** in een 2/4-persoonskamer.

- inclusief ontbijt en diner.

- apart dinerbuffet voor kinderen + 1 x frisdrank/ijs in Gutshof Itterbach.

- 1 x koffie met taart.

- toegang tot het subtropische zwemparadijs Lagunen Erlebnisbad.

Ik doe mee!

Beantwoord onderstaande vraag om kans te maken!

Hoe hoog is de Ettelsberg in het Sauerland?

A. 1203 meter

B. 580 meter

C. 837 meter

Op de latten

Vanaf Utrecht rijdt u al in drie uurtjes naar het Sauerland, waar u te gast bent in wintersportplaats Willingen in het luxe Sauerland Stern hotel****. Met diverse restaurants, bioscoop, dancing, bowling- en kegelbaan, tropisch zwembad en ijsbaan is dit echt een tophotel. Voor kinderen is er tijdens de schoolvakanties een overdekt speelparadijs en animatieprogramma.

Het hotel ligt aan de voet van de Ettelsberg (837 meter). In het gelijknamig skigebied is het ideaal voor kinderen om te leren skiën. Verwacht er geen voorzieningen zoals in de Alpenlanden. Maar met de gloednieuwe gondelbaan, stoeltjeslift en zeven sleepliften ademt het ook hier wintersport. Er ligt er geen sneeuw? Ga dan lekker wandelen, mountainbiken, bowlen, schaatsen, zwemmen of een dagje naar het Wildpark.